Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı: 'Hatayspor Maçında En Domine Oyunumuzu Oynadık

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un Hatayspor'u 2-0 yendiği maçın ardından Beşiktaş performansına vurgu yaparak transfer dönemini planlı geçirdiklerini ve oyuncu protestolarının oyunu etkilemeyeceğini belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Ligi'nin 25. haftasında sahalarında Hatayspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Avcı, Beşiktaş maçında gösterdikleri iyi performansa vurgu yaparak, taraftarları üzdüklerini ancak destek gördüklerini belirtti. Geçiş döneminin iniş-çıkışlarla geçebileceğini ifade eden Avcı, 3'lük olarak belirledikleri ulaşılabilir hedeflerine odaklandıklarını söyledi. Transfer döneminde Trabzonspor'a zarar vermeden planlama yaptıklarını ve Meunier gibi tek oyuncu transferi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Avcı, maç içinde yapılan protestoların oyuncu ve oyun performansını etkilemeyeceğini ifade etti. Özellikle Bardhi'nin Avrupa'dan transfer teklifi almasına rağmen takımı terk etmeyerek kaldığına vurgu yaptı. Avcı, oyuncularının Afrika Kupası'nda final oynayan bazılarıyla ilgili ise performans verilerini inceledikten sonra karar vereceklerini belirtti. Düzgün zeminin oyun kalitesini artırdığını söyleyen Avcı, Türk futbolunun her platformunda çalıştığını ve sporcu sağlığı için düzgün zeminlerin önemli olduğunu dile getirdi.

Umut Bozok'un daha önce kadro dışı bırakılmasına rağmen affedilerek takıma geri döndüğünü açıklayan Avcı, Umut'un sancılı bir süreçten geçtiğini ancak kulübün oyuncusu olduğunu ve bu süreçte ondan faydalanmaları gerektiğini belirtti. Avcı, Trabzonspor Teknik Direktörlüğü'nün zor bir iş olduğunu ifade ederek, maç kazanmanın iyi olduğunu ve ulaşılabilir hedeflerinde sapma olmadığını söyledi. Avcı, Beşiktaş'taki hoca değişiklikleriyle ilgili algılarla iş yapmadıklarını ve Trabzonspor'a destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist