Trabzonspor Transferde Hız Kesmiyor: Oliver Torres Gündemde

Trabzonspor'un transfer gündeminde İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres var. Sevilla ile sözleşmesi sona eriyor. Kulüp, Porto'nun tarihindeki en pahalı 2. transferini hızla bitirmek istiyor. Torres, 29 yaşında ve birçok talibi var. İş hızlıca sonuçlanabilir.

Trabzonspor'un transfer atağı devam ediyor: Sevilla ile sözleşmesi sona eren İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres, kulübün radarında. Torres'in transferi, kulüp tarihindeki en pahalı ikinci hamle olabilir.

Trabzonspor'un yeni sezon için transfer çalışmalarına başladığı belirtiliyor. Kulübün gündeminde, Sevilla ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres var. Porto'nun tarihindeki en pahalı 2. transferi olan Torres için Trabzonspor'un hızlı davranmak istediği ifade ediliyor. 29 yaşındaki futbolcunun birçok talibi olduğu ancak Trabzonspor'un işi hızlıca bitirmek istediği belirtiliyor. Torres, Porto'nun 2017-18 sezonunda 20 milyon euro ödediği bir oyuncu olarak biliniyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor'un orta sahada güçlü bir alternatif elde edeceği düşünülüyor.

Trabzonspor'un Oliver Torres transferi için yoğun çaba sarf ettiği ve oyuncunun potansiyel olarak kulüp tarihindeki en pahalı ikinci transfer olabileceği belirtiliyor. Bu hamle, takımın orta sahadaki gücünü artırmayı hedefliyor ve yeni sezonda iddialı bir kadro kurma yolunda önemli bir adım olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist