Trabzonspor turnayı gözünden vurdu! Trabzonspor'da sıcak dakikalar!

Süper Lig'de kötü bir performans sergileyen bordo-mavililerde forvet hamlesi! Paul Onuachu'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı yerini doldurmak isteyen yönetim adım atmış oldu! Trabzonspor bu defa turnayı gözünden vurdu!

Bu sezon Süper Lig'de istenilen performansı gösteremeyen Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluklar için güçlü bir kadro kurmanın peşinde. Özellikle Paul Onuachu'nun geleceğinin belirsizliği nedeniyle Blues yönetimi forveti güçlendirmek isteyecek. Bu yönde ilk adım atıldı. Ödülü Trabzonspor kazandı! Başkan Ertuğrul Doğan, 16 milyon euro bonservis bedeli ödeyen golcüyü kadrosuna kattı. O gün imza atacak.

TRABZONSPOR ŞAMPİYONU!


Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun yerine yeni forvet arayışı sürüyor. Transferlere hız veren bordo-mavili yönetim, sözleşme imzalamaya çok yaklaştı. Fotomaç'ın haberine göre Roman Yaremchuk transferini tamamlıyor.

 

ERTUĞRUL DOĞAN, SCARROR'A 16 MİLYON EURO GETİRDİ!


Bordo mavili yönetim, Ukraynalı Yaremchuk'un transferinde son aşamaya geldi. 28 yaşındaki forvetin kulübü Club Brugge'ün ikna edici olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncu daha önce Trabzonspor'a gelmeyi kabul etmişti.

1 Temmuz'da Macaristan'daki kampta görev alması beklenen Yaremchuk, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Valencia'da çıktığı 29 maçta 4 kez gol kaydetti. EURO 2024'te Ukrayna milli takımıyla forma giyecek olan yıldız, daha önce Gent, Benfica, Dinamo Kiev ve Oleksandria gibi takımlarda forma giymişti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.