Trabzonspor ve Fenerbahçe maçının hakemi belirlendi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi web sitesi üzerinden duyurulan bilgilere göre, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belirlendi. Bu haftanın en dikkat çeken maçı olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin hakemi de açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin hakemini resmen açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi web sitesi üzerinden duyurulan bilgilere göre, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belirlendi. Bu haftanın en dikkat çeken maçı olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin hakemi de açıklandı. 17 Mart Pazar günü Trabzonspor'un ev sahipliğinde oynanacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Halil Umut Meler, daha önce Aralık ayında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından ev sahibi takımın yöneticileri tarafından saldırıya uğrayarak bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Meler, yaklaşık iki yıl aradan sonra ilk kez bir Trabzonspor - Fenerbahçe maçında görev alacak. Meler'in son olarak 24 Aralık 2022'de Trabzon'da oynanan ve Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada düdük çaldığı belirtiliyor.

Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak ise Volkan Bayarslan görev alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti