Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz konuştu: "İnsani olarak şiddete reaksiyon gösterdim"

Egemen Korkmaz, "Her ne olursa olsun taraftarlarımızın sahaya girmesi büyük bir yanlıştı ama tüm süreç süresince tek amaçları tribünleri tahrik edip, ortamı germek ve vakaları tırmandırmak olan bazı oyuncuların yaptıkları da görüntülerde mevcuttur," sözlerini söyledi.

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşanan vakalarla ilgili olarak, "Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete tepki gösterdim," sözlerini söyledi.

Egemen Korkmaz, yaptığı açıklamada, maçta yaşananları onaylamadığını ve böyle bir olayla anılmanın kendisini üzdüğünü ifade etti. Bu tür bir durumda yer almanın kendisini derinden üzdüğünü belirten Korkmaz, gerçeklerin ortaya çıkması için açıklama yapmanın önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Ben maç biter bitmez herhangi bir sorun yaşanmaması adına kendi futbolcularımızı soyunma odasına gönderdim ve sahada tek başıma kaldım. O esnada güvenlik görevlileri tarafından tamamen etkisiz hale getirilmiş ve yerde yatan bir insanın yüzüne tekme atıldığını görünce doğal bir reaksiyon göstererek duruma müdahale ettim. Her ne olursa olsun taraftarlarımızın sahaya girmesi büyük bir yanlıştı ancak tüm süreç boyunca tek amaçları tribünleri tahrik edip, ortamı germek ve olayları tırmandırmak olan bazı oyuncuların yaptıkları da görüntülerde mevcuttur."

"Aynı isimler, yaşanan olaylar sonrası bu sefer özellikle sosyal medya üzerinden kesip biçtikleri görüntülerle algı çalışmalarına başladılar." ifadesini kullanan Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu oyuncuların beni sanki ortada hiçbir şey yokken ve durduk yere onlara arkadan saldırmışım gibi suçlaması tamamen kamuoyunu manipüle etmek ve kendi camialarına şirin gözükme çabasından başka bir şey değildir. Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim. Bu durumun renklerle veya kulüplerle alakası yoktur. Tüm kulüplere karşı büyük bir saygım var."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü
Göztepe'nin Yükselişinde Parlayan Yıldız: Ramon-Pascal Lundqvist