Trabzonspor yeni transferine kavuşmuş oldu

Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Cihan Çanak akşam saatlerinde şehre geldi. Trabzonspor yeni transferi ile gündeme bomba gibi düştü. O isim ile sözleşme yaptı.. Son dakika..

Trabzonspor, genç yetenek Cihan Çanak'ın transferi için Belçika kulübü Standard Liege ile anlaşmaya vardıklarını ve resmi görüşmelerin başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu.

19 yaşındaki futbolcu, bu akşam saat 22.45'te Trabzon'a indi ve havalimanında taraftarlar ve basın mensupları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Genç yıldız, havaalanında yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi: "Teklifi alır almaz tereddüt etmedim ve hemen kabul ettim. "Bu takımda oynamak benim için büyük bir onur. Trabzonspor gibi büyük bir kulüp" dedi. Şampiyonluk hedefleriyle ilgili soruları ise şu şekilde yanıtladı: "Buradaki hedefim şampiyonluğu kazanmak."

İdolünün kim olduğu sorulduğunda ise Trabzonspor'un yetiştirdiği başarılı oyunculardan Abdülkadir Ömür'ü örnek aldığını söyledi. Trabzon'un 61 numaralı formayı giyip giymeyeceği sorulduğunda ise gülümseyerek yanıt verdi: "Bekleyelim görelim, sürpriz olur."

Transfer sürecinde isminin İstanbul takımlarında da anıldığını hatırlatan Çanak, şöyle konuştu: "Ben bir Trabzonluyum ve her zaman Trabzonspor'un hayalini kurdum. Artık o hayalim gerçek oldu". dedi

Trabzonspor, Cihan Çanak'ın transferini kısa sürede resmen duyurdu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.