Trabzonspor'a 2 kötü haber birden! Yıldız isimler sakatlandı

Trabzonspor Kulübü, Gaziantep FK ile oynanan maç sonrası Umut Bozok ve antrenmanda ağrı hisseden Arseniy Batagov'un sağlık durumunu açıkladı. Yapılan muayenelerde Bozok'un sağ üst adalesinde, Batagov'un ise sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildi.

Trabzonspor Kulübü, Gaziantep FK ile oynanan maç sonrası Umut Bozok ve antrenmanda ağrı hisseden Arseniy Batagov'un sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. Yapılan muayenelerde Bozok'un sağ üst adalesinde, Batagov'un ise sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildi. Tedavi süreci başlamış durumda.

Trabzonspor Kulübü, Gaziantep FK ile oynanan maç sonrası ağrı hisseden Umut Bozok ile antrenmanda ağrı yaşayan Arseniy Batagov'un sağlık durumları hakkında bilgi verdi.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Beşir, yaptığı açıklamada, "Futbol A takımımızın Gaziantepspor ile oynadığı maç sonrasında ağrı hisseden oyuncumuz Umut Bozok’un yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edilmiştir. Diğer oyuncumuz Arseniy Batagov’un ise antrenman sırasında ağrı hissetmesi üzerine yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol kasık bölgesinde (Adduktor) kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmıştır" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.