Trabzonspor'da 2 isim takıma veda ediyor!: İşte o sürpriz ayrılık

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, iki ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Detaylar haberin devamında sizlerle...

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, iki ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Yeni sezon çalışmalarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için takviye operasyonunu hızlandırırken bir yandan da takımda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkarmaya hazırlanıyor.

TRABZONSPOR'DA BEKLENMEDİK AYRILIK!

Bu doğrultuda bordo-mavili ekip, iki ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, 2022 yılının yaz transfer döneminde Abdullah Avcı'nın ısrarları sonucunda 600 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Lahtimi ve geçen yıl yaz transfer döneminde 1 millyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Teklic ile ayrılık yaşama kararı aldı.

Karadeniz ekibin Lahtimi'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshedeceği öne sürüldü. Teklic mevzusunda ise belirsizlik sürüyor.

Lahtimi, bordo-mavili forma altında 10 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Teklic ise yalnız 6 karşılaşmada görev aldı ve skor katkısı veremedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.