Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Abdullah Avcı'nın favori oyuncusuydu!

Trabzonspor, ara transfer döneminin son günlerinde hareketli saatler yaşarken, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takıma transfer edilen golcü futbolcunun ayrılığına karar verdi. Golcü oyuncunun yeni takımı ise herkesi şaşırttı.

 

Trabzonspor, 11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Larsen ile yollarını ayırdıktan sonra bir ayrılık daha yaşamaya hazırlanıyor. Takım, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer edilen yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma başladı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Valencia'dan ayrılan ve bu sezon başlangıcında Trabzonspor'dan kiralık olarak İspanyol temsilcisi Cadiz'e transfer olan Uruguaylı golcü Maxi Gomez'in yeni takımı belirlendi.

 

Pachuca adlı Meksika ekibi, Uruguaylı golcü futbolcuyu 4 milyon dolar ödeyerek kadrosuna dahil etti.

 

Bu sezon Cadiz forması altında oynadığı 21 maçta gol veya asist yapamayan golcü futbolcu, İspanyol ekibinde hayal kırıklığı yarattı. Geçen sezon yaz transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olduğu takımda ise 35 maçta forma giyen Uruguaylı golcü, bu maçlarda 7 gol atıp 6 asist yapmıştı. Gomez'in kısa süre içinde Meksika ekibiyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Yönetim Krizi: Timur ve Özbek Arasındaki Fikir Ayrılığı Gündemde
KV Oostende Borç Batağında: İflas Başvurusu Yapacak
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimleri Öncesi Mourinho Hareketi
İsmail Kartal kararını vermiş bulundu
Mohamed Salah ve Alisson Becker, Suudi Profesyonel Ligi'nin Transfer Hedefi Haline Geldi