Trabzonspor'da bir ayrılık daha gerçekleşti: Resmi olarak duyuruldu

Geçtiğimiz sezon Nicolas Pépé, Thomas Meunier, Montasser Lahtimi ve Dimitrios Kourbelis ile yollarını ayıran Trabzonspor, bu kez savunma oyuncusu Joaquín Fernández ile vedalaştı.

Yaz transfer döneminde hareketli bir dönem geçiren Trabzonspor, bir oyuncusuyla daha yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Geçtiğimiz sezon Nicolas Pépé, Thomas Meunier, Montasser Lahtimi ve Dimitrios Kourbelis ile yollarını ayıran Trabzonspor, bu kez savunma oyuncusu Joaquín Fernández ile vedalaştı. Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen bordo-mavili ekip, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltma planını sürdürüyor. Bu bağlamda, yaz transfer döneminde kadroya katılan Fernández'le de ayrılık kararı alındı. Trabzonspor'un yaptığı açıklamada, Fernández'le ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Joaquin Fernandez Moreno arasındaki 01.07.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya vadesi gelmiş alacakları haricinde iki maaş ücret ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.