Trabzonspor'da Sakatlık Gündemi: O İsim Ameliyat Oldu!

Trabzonspor Kulübü, futbolcusu Hüseyin Türkmen'in aşil tendonundan kaynaklanan sakatlığıyla ilgili başarılı bir ameliyat geçirdiğini duyurdu. Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, oyuncunun genel durumunun iyi olduğunu ve rehabilitasyon sürecinin kısa sürede başlayacağını açıkladı.

Trabzonspor, futbolcusu Hüseyin Türkmen'in aşil tendonundan yaşadığı sakatlık sonrasında gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatı duyurdu. Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, oyuncunun ameliyat sonrasındaki genel durumunun iyi olduğunu ve rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanmasının planlandığını açıkladı. Hüseyin Türkmen, dün oynanan Çaykur Rizespor maçının 23. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkarılmıştı.

HÜSEYİN TÜRKMEN NASIL SAKATLANDI?

Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olmuştu. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Hüseyin Türkmen, maçın 21. dakikasında bir sakatlık yaşadı. Gözyaşları içerisinde saha kenarına alınan Türkmen için stresli bir bekleyiş başlamıştı. Yapılan muayenenin ardından Türkmen'in aşil tendonda yırtık tespit edilmişti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza Oldu!
Ali Koç'tan Bomba Karar: Perşembe Günü Herkesi Sarsacak Gelişme!
Eyüpspor, Süper Lig'e Kalıcı Olmak İçin Transfer Çalışmalarına Başladı
Lionel Messi'nin Barcelona Transferini Belgeleyen Peçete, Rekor Fiyata Satıldı!
Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!