Trabzonspor'da Şenol Güneş kanunları!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, göreve başlar başlamaz takımda köklü değişiklikler yapmaya başladı. Ciddiyetsizliğe karşı olan Güneş, "Hak eden formayı giyecek" diyerek yeni prensiplerini belirtti.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, göreve başlamasıyla birlikte takım içinde önemli değişikliklere imza atarak, başarı odaklı bir yaklaşım benimsedi. Ciddiyet ve disiplin ön planda!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, göreve başlamasının ardından takım içinde önemli değişiklikler yapmaya başladı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Güneş, başarı için gerekli gördüğü yeni kuralları hemen uygulamaya koydu. Tesislerde ciddiyetsizliğe tahammül etmeyen deneyimli teknik adam, takım içindeki bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.

72 yaşındaki Güneş, futbolcularına "Hak eden, isteyen formayı giyecek" diyerek yeni dönemdeki prensiplerini net bir şekilde ortaya koydu. Milli takım arasında, oyuncuların geçmiş sakatlık ve performans verilerini inceleyen Güneş'in, eksiklikleri olan oyunculara özel programlar verdiği öğrenildi.

Futbolcuların fiziksel performanslarını artırmayı hedefleyen Güneş, takımın güçlü bir kimlik kazanması için çok koşan, temaslı ve dikine oynayan bir oyun tarzı benimsemeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.