Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Yılın Transfer Sürprizi! Milli Yıldız Ellerinden Kaçtı!

Son dakika transfer gelişmesi ise taraftarları heyecanlandırdı. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Yılın Transfer Hamlesi! Başkan Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Milli yıldız ellerinden kayıp gitti. İşte sürpriz transferin tüm detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, sürpriz bir transfer hamlesi ile dikkat çekti. Trabzonspor, Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan Okay Yokuşlu için harekete geçti ve bu hamle Hasan Arat'ın hayallerini suya düşürdü. Milli yıldız, Beşiktaş'ın ellerinden kayıp gitti.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Yılın Transfer Çalımı

Trabzonspor, gelecek sezon için kadro planlamasına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor. Fotospor'un haberine göre, Trabzonspor, uzun süredir Beşiktaş'ın radarında olan Okay Yokuşlu ile temaslara başladı. West Bromwich Albion, sözleşmesinin son yılına giren ve bu sezon son kez para kazanma şansı olan Okay Yokuşlu'yu ya Beşiktaş'a ya da Trabzonspor'a satarak kar etmek istiyor.

Hasan Arat'ın Hayalleri Suya Düştü! Milli Yıldız Ellerinden Kayıp Gitti

EURO 2024'ün çeyrek finalinde Hollanda'ya elenen milli takımın dikkat çeken oyuncularından Okay Yokuşlu'nun Süper Lig'e döneceği konuşuluyor. Trabzonspor ve Beşiktaş'a yazılan Okay Yokuşlu'nun vereceği karar büyük önem taşıyor. 30 yaşındaki oyuncu, West Bromwich Albion'dan ayrılacak ve Avrupa kupalarında mücadele etmek için Süper Lig'e geri dönecek.

Milli oyuncunun, kariyerinin bu aşamasında yapacağı yeni sözleşme büyük önem taşıyor. West Bromwich Albion, sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Okay Yokuşlu'dan önemli bir bonservis bedeli elde etmek için bu yaz oyuncuyu satmak zorunda. Trabzonspor'un bu transferde Beşiktaş'tan bir adım önde olduğu iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.