Trabzonspor'dan Şampiyonluk Adımı! Beşiktaş'ın Eski Yıldızını Kadroya Katılmak Üzere! 184 Gol!

Şampiyonluk Hedefleyen Trabzonspor, Beşiktaş'ın Eski Golcüsü Wout Weghorst'u Kadrosuna Katmaya Hazırlanıyor! Hollandalı Yıldız, Fırtına'nın Transfer Listesinde Üst Sıralarda. Detaylar İçin Tıklayınız....

Yeni sezonun ilk resmi maçında 25 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok ile karşılaşacak Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bordo-mavili ekip, şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırmış durumda.

Transfer döneminin en aktif takımlarından biri olan Trabzonspor, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Nijeryalı golcü Paul Onuachu ile temaslarını sürdüren Karadeniz ekibi, olumsuz yanıt ihtimaline karşı alternatif oyunculara yöneldi.

Bu alternatifler arasında Beşiktaş'ın eski golcüsü, Hollandalı Wout Weghorst öne çıkıyor. Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Weghorst'un transferinde önemli mesafe kat edildiği bildiriliyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hoffenheim'de forma giyen Weghorst, 29 maçta 7 gol ve 4 asistle dikkat çekti.

31 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak belirlenmişken, bugüne kadar toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 2022-23 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak görev yapan Weghorst, siyah-beyazlı forma altında 18 maçta 9 gol ve 4 asist gerçekleştirmişti. Kariyerinde ise 487 maçta 184 gol ve 60 asistlik performans sergiledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.