Trabzonspor’dan Şenol Güneş’e 50 milyon liralık anlaşma

Trabzonspor, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile 2+1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Anlaşma kapsamında Güneş, 2024-2025 sezonunda 50 milyon lira garanti ücret alacak. 2025-2026 sezonu için ise maaşına TÜFE+ÜFE/2 oranında, %40'ı geçmeyecek şekilde zam yapılacak.

Trabzonspor Kulübü, deneyimli teknik direktör Şenol Güneş ile 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladı. Güneş’in bordo-mavili kulüpten alacağı maaş da netleşti. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yayımlanan açıklamada, teknik direktörün alacağı ücretle ilgili detaylar yer aldı.

Açıklamada, "Sayın Güneş'e 2024-2025 sezonu için 50 milyon lira garanti ücret ödenecek olup, 2025-2026 sezonu için bu tutar, TÜFE+ÜFE/2 oranında ve %40'ı geçmeyecek şekilde artırılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Şenol Güneş, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Trabzonspor için boş mukaveleye imza attım. Sözleşme olmasa dahi bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyerek Trabzonspor'a duyduğu bağlılığı dile getirdi. Güneş’in dönüşü, Trabzonspor camiasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.