Trabzonspor'dan Unutulmaz Transfer Hamlesi: 22 Yıl Sonra İlk Kez

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında iddialı olmayı hedefleyen Trabzonspor, transferde 22 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için harekete geçti. Bordo-mavililer, savunma hattını güçlendirmek amacıyla yeni transferini açıklamak için geri sayıma geçti.

TRABZONSPOR'DAN TARIHI TRANSFER HAMLESI: 22 YIL SONRA İLK FRANSIZ STOPER

Yeni sezonda transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, 22 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için geri sayıma geçti. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, stoper transferinde mutlu sona çok yakın.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında geri kalarak ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor. Transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, önceliğini savunma hattına verdi.

Savunma hattını yeniden kurmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü Fransa'ya dikti. Defansa lider bir stoper eklemeyi planlayan Karadeniz ekibi, transferde 22 yıl sonra bir ilke imza atmak için artık resmen gün sayıyor.

MARSILYA'DAN SAMUEL GIGOT ILE ANLAŞMA AŞAMASINDA

Trabzonspor, Fransız devi Marsilya'da forma giyen Samuel Gigot transferinde mutlu sona çok yakın. Karadeniz ekibinin Marsilya ile yaptığı görüşmelerde önemli bir mesafe aldığı ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bordo-mavili ekibin, Fransız oyuncu ve menajeriyle görüşmelere devam ettiği belirtildi. Geçen sezon Marsilya formasıyla 33 maçta görev alan 30 yaşındaki savunma oyuncusu, 3 gole imza attı. Fransız stoperin güncel piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu kaydedildi.

22 YIL SONRA BIR İLK

Fransız savunma oyuncusu Samuel Gigot, Trabzonspor'a transfer olması halinde 22 yıl aradan sonra bordo-mavili ekibe katılan ilk Fransız stoper olarak kulüp tarihine geçecek. Trabzonspor, son olarak 2002 yılında Oumar Dieng'i kadrosuna katmış ve o tarihten bu yana başka bir Fransız savunma oyuncusunu transfer etmemişti. Bordo-mavili ekibin Gigot transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk yarışında iddialı olabilmek için savunma hattını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Taraftarlar, 22 yıl aradan sonra gerçekleşecek bu tarihi transferin resmi olarak açıklanmasını heyecanla bekliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.