Trabzonspor'un eski adı Fenerbahçe'ye imza attı! Herkesi şaşırtan anlaşma geldi! O isimle anlaşıld!

Son haftalarda tartışmalı goller yiyen Hırvat eldiven Livakovic tarafından yeni gelişmeler! Lider performansını artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, Trabzonspor'un eski ismiyle anlaşmaya vararak şaşırtıcı bir karar aldı! Herkesi şaşırtan bir transfere imza attı.

Süper Lig'in 25. maçında evinde konuk edilen ve Galatasaray'a Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan F.Bahçe, Dominik Livakovic ve ezeli rakibi Trabzonspor'un attığı golün ardından kararlı bir karar aldı. eski ismini teknik heyete ekledi. Kanaryalar'ın bu hamlesi hem bordo-sarılı hem de lacivertli taraftarlar için büyük sürpriz oldu.

FENERBAHÇE O İSİMLE EL SIKIŞTI!

Bu sezon sonunda Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen F.Bahçe'de Hırvat golcü Dominik Livakovic, 2013-2014 sezonundan bu yana attığı gollerle hücuma çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda da oldukça iyi  kazandı. Kanarya, Hırvat tarafının performansını artırmak için önemli bir adım attı..

Livakovic, özellikle son maçlarda arka arkaya attığı goller nedeniyle eleştirildi. Bu durum, F.Bahçe yönetimini kalecilerin performansını artırıcı önlemler almaya zorladı. Tecrübeli eldivenin performansını artırmak için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, ezeli rakibi Trabzonspor'da görev yapan Hırvat kaleci Sandro Zufici ile el sıkıştı.

Fenerbahçe taraftarı, Zufic'in takıma katılmasıyla kale çizgisinde yaşanan sorunların çözüleceğine ve takım savunmasının güçleneceğine inanıyor. Zufic'in göreve getirilmesiyle birlikte F.Bahçe'nin kaleci antrenmanında yeni bir dönem başladı. Sarı-lacivertli takım, kalecisini Zuffic'in tecrübesiyle güçlendirerek şampiyonada daha az gol atmayı hedefliyor.

Livakovic ve diğer Kanarya kalecilerinin performansında yaşanacak olası bir gelişme, Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadarki golünde belirleyici rol oynayacak. 2020-2023 yılları arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında görev yapan 44 yaşındaki teknik adam, geçen yaz Nenad Bjelica'nın takımına katılarak Trabzonspor'a imza atmış ancak Bjelica'nın Trabzonspor'dan ayrılmasının ardından Burgonya ekibinden ayrılmıştı. takıma veda etti. Hırvat teknik adam, Livakovic'in Zagreb takımındayken yanında çalışmıştı..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek