Trabzonspor'un eski hocası Nenad Bjelica, Sane’ye sahada tokat attı!

Almanya Bundesliga’nın 13. hafta erteleme maçında Bayern Münih, sahasında Union Berlin’i 1-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında bir pozisyonda yaşanan tartışmanın peşinden Sane'ye tokat atan eski Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, kırmızı kartla oyundan ayrılmak zorunda kaldı!

Ligin 13. haftasında Bayern Münih, Allianz Arena'da Union Berlin'i konuk edecek ve bu sezonun başlarında Trabzonspor'u da çalıştıran Hırvat teknik direktör Nenad Bjelican yönetecek. Ev sahibi takım karşılaşmayı Raphael Guerreiro'nun golüyle 1-0 kazandı.

SAHADA GERGİN ANLAR YAŞANDI! 


Ancak maçın ikinci yarısında maçın oynanmasına engel olan bir olay yaşandı. Leroy Sane ile 74. dakikada topu oyuna sokan Union Berlin teknik direktörü Nenad Bjelica arasında gerginlik yaşandı. Topu hızlı bir şekilde oyuna sokmak isteyen Sane'yi bloklayan Bjelica, ikilinin tartışmasının ardından Bayern Münih milli takımına yumruk attı. Olayın ardından sahada gerginlik yaşandı ve Hırvat teknik adam doğrudan kırmızı kart gördü. Leroy Sane sarı kart gördü.

LEROY SANE SARI KART ALDI!


Bu galibiyetle puanını 44'e çıkaran Bayern Münih, 48 puanla lider Leverkusen'in gerisinde kalmaya devam ediyor. Nenad Bjelica'nın Union Berlin takımı ise 14 puanla 15. sırada yer alırken, düşme hattının bir adım üzerinde yer alıyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Akintola sahada olamayacak!!
Okan Buruk rotasını Mısır'a Çevirdi! O İsme Kafayı Taktı!
Galatasaray'da Transfer Çalkantısı: Davinson Sanchez Napoli'nin Hedefinde!
Marco Reus, Dortmund'a şov yaptı ve veda etti!
Ali Koç'tan Derbi Öncesi Samandıra Çıkarması Geldi! Son Dakika!