Trabzonspor’un Gözü Yunanistan’da: Fortounis Transferi Gündemde

Trabzonspor, Bakasetas'ın ayrılmasının ardından 10 numara arayışında. Yunanistan'dan Kostas Fortounis'i transfer etmek için harekete geçti. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Fortounis, takıma 9 gol 15 asistlik katkı sağladı.

Trabzonspor, orta saha gücünü artırmak için Bakasetas'ın ayrılığının ardından Yunanistan'dan Kostas Fortounis'i transfer etme planları yapıyor. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Fortounis, takıma 9 gol 15 asistlik katkı sağladı.

Trabzonspor, yeni sezonda üçüncülük için Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk için hedef belirledi. Takım, Yunanistan'dan yeni bir 10 numara bulmak için harekete geçti. Bu transfer girişimiyle birlikte Fırtına, gelecek sezon için planlarını da yapıyor. Pazar akşamı Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan ekip, hem maç için hazırlıklarını sürdürüyor hem de transfer çalışmalarını hızlandırıyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden Trabzonspor, Yunanistan'a yöneliyor. Kontraspor'dan Onur Nizamoğlu'nun haberine göre, takım, Bakasetas'ın ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonuna takviye yapmak istiyor ve bu doğrultuda Yunanistan'a odaklanıyor. 31 yaşındaki Kostas Fortounis, Trabzonspor'un radarında. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Fortounis, bu sezon takımına 9 gol 15 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca 437 maçta görev alırken 98 gol ve 115 asist kaydetti. Ayrıca Yunanistan Milli Takımı'nda da başarılı performans sergileyen Fortounis'in, Trabzonspor'a transferinde eski Yunan yıldız Bakasetas'ın aracı olacağı konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç'tan Derbi Sonrası Çok Ağır Sözler: Alçaklar, Haysiyetsizler, Hırsızlar, Şerefsizler!
Arda Güler İspanya'yı salladı! Ancelotti "Özel bir yeteneği var" dedi!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a mesaj geldi: "Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel umuyorum seni!"
Galatasaraylı taraftarlar takımlarına destek olmak için şarkılar söyledi!
La Liga tarihine geçti: Arda Güler 2 gol birden attı!