Trabzonspor'un Hedefindeki Fenerbahçe'nin Yıldız Oyuncusu! Büyük transfer..

Trabzonspor, kış transfer döneminde büyük bir hamleyle Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı kadrosuna katmak için harekete geçiyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, Zajc'ı transfer ederek orta sahasını güçlendirmeyi planlıyor. Detaylar haberimizde!

Trabzonspor, bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyerek, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Abdullah Avcı'nın liderliğinde 3. sıraya yükselen Fırtına, tarihi bir transfer operasyonu gerçekleştirmeyi planlıyor ve Fenerbahçe'nin yıldız ismini hedef olarak belirledi.

Fotomaç'ın haberine göre; Orta sahasına kaliteli bir takviye yapmayı amaçlayan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı gündemine aldı. Sloven orta saha oyuncusunun temsilcisi Dardan İdrizi'nin Zajc'ı bordo-mavili yönetime sunduğu belirtilirken, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmak istediği iddia edildi.

Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, Sloven futbolcunun transferine onay verirse, Trabzonspor resmi bir hamlede bulunacak. Fenerbahçe'nin Sloven orta saha için bonservis bedeli talep etmediği öne sürülürken, Trabzonspor'un ise yıldız futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği ileri sürüldü.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 12 maçta görev alan Sloven yıldız, bu karşılaşmalarda 2 gol 2 asistle ön plana çıktı. Güncel piyasa değeri 3,8 milyon euro olan Zajc, 2019 yılından bu yana Fenerbahçe formasını terletiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist