Trabzonspor'un Kalecisi Uğurcan Çakır Eleştirilerin Odağında: Alternatif Arayışı Başladı

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, son dönemde performansıyla eleştirilerin odağında. Takım yönetimi, geleceği için alternatif arayışında. İskoçya'nın Celtic kulübü de transfer listesine almış durumda. Uğurcan'ın sezon sonunda satılması veya yerine tecrübeli bir kaleci alınması gündemde.

Trabzonspor'un altyapısından çıkan ve uzun yıllardır takımın kalesini koruyan 27 yaşındaki milli kaleci Uğurcan Çakır, son dönemde performansıyla eleştirilerin odağında. Takım yönetimi, geleceği için alternatif arayışında. İskoçya'nın Celtic kulübü de transfer listesine almış durumda. Uğurcan'ın sezon sonunda satılması veya yerine tecrübeli bir kaleci alınması gündemde.

Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve 2014'ten bu yana A takım formasını giyen 27 yaşındaki milli kaleci, son zamanlarda yediği basit gollerle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Taka Gazetesi'ne göre, Uğurcan Çakır'ın performansıyla ilgili endişeler kulüp içinde artıyor. Haftalardır basit goller yemesi nedeniyle geleceği belirsizleşen Uğurcan'ın yerine alternatif arayışları başlamış durumda. İskoç kulübü Celtic'in transfer listesine girdiği de gelen bilgiler arasında. Eğer sezon sonunda bir talip çıkarsa, Uğurcan'ın iyi bir rakama satılması planlanıyor. Ancak bu gerçekleşmezse, Trabzonspor'un tecrübeli bir kaleci alarak Uğurcan'ı yedeklemeyi düşündüğü belirtiliyor. Bu doğrultuda, Samsunspor'dan Okan Kocuk, Çaykur Rizespor'un Gökhan Akkan ve Tarık Çetin ile Sivasspor'un deneyimli eldiveni Ali Şaşal Vural gibi isimler gündemde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!