Trabzonspor'un Korkunç Başlangıcı: Şenol Güneş İle Galibiyet Yok!

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de üst üste gelen beraberliklerle moral bulamıyor. Abdullah Avcı ve Şenol Güneş dönemlerinde yaşanan 5 maçlık başarısızlık, taraftarları üzüyor.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk beş maçında bekleneni veremedi. Abdullah Avcı ve Şenol Güneş'in yönetimindeki ekip, sadece beraberliklerle sahadan ayrılarak büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Takım, ligdeki en kötü başlangıcını Güneş’in 5. döneminde yaşıyor ve henüz galibiyet elde edemedi.

PUAN ORTALAMASI DÜŞÜYOR

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde 2 maçta 2 beraberlik alırken, Güneş döneminde ise 3 maçta 3 beraberlik elde etti. Şu an için 1 puan ortalamasıyla ligin dibine demir atan Trabzonspor, Net Global Sivasspor ve Eyüpspor ile 0-0'lık sonuçlarla sahadan ayrıldı. Güneş yönetiminde ise Beşiktaş ile 1-1, Kayserispor ile 2-2 ve Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

TARİHİNİN EN KÖTÜ BAŞLANGICI

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş’in 5. döneminde en kötü lig başlangıcını yaparak 1998-99 sezonundan bu yana benzer bir performans sergilemedi. Güneş’in ilk 3 maçında sadece 3 puan toplayabilmesi, hem taraftarları hem de yönetimi endişeye sevk etti.

AVRUPA'DA HAYAL KIRIKLIĞI

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde de başarı elde edemedi. İlk eleme turunda Slovakya'nın Ruzomberok takımını eleyerek umutlanan Trabzonspor, Rapid Wien'e 1-0 ve 2-0 yenilerek elendi. UEFA Konferans Ligi’nde ise St. Gallen ile oynanan play-off maçında iki kez berabere kaldıktan sonra penaltılarda elendi.

ÇAĞRI ZAMANI!

Trabzonspor camiası, takımın bu kötü gidişatına dur demek için destek bekliyor. Taraftarların da desteğiyle Bordo-mavililerin performansını artırması ve puan sıralamasında kendine yer bulması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.