Tramvay kazasında Suriyeli anne hayatını kaybetti, oğlu yaralandı

Konya'da tramvayın çarpması sonucu altında kalan Suriye uyruklu Menal Şahade öldü, oğlu İbrahim Şahade yaralandı. Kazanın peşinden sıhhat, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

KONYA'da yolun karşısına geçmek isterken tramvayın çarpmasıyla altında kalan Suriye uyruklu Menal Şahade (30) yaşamını yitirdi, oğlu İbrahim Şahade (5) yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Çelebi Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi'nde meydana geldi. Menal Şahade, oğlu İbrahim Şahade ile yolun karşısına geçmek isterken Alaaddin- Adliye seferini yapan tramvay çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen anne ve oğul, tramvayın altında sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde anne Menal Şahade'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı İbrahim Şahade de itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılan İbrahim Şahade'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Menal Şahade'nin cansız bedeni de yine itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Menal Şahade'nin cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Vatman, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hadise'nin Cesur Dansı!
Özel: " Çünkü Cumhuriyet, gençlere emanettir"
Ünlü Menajer Mert Ramazan Demir'i Keşfetti!
Ünlü Şarkıcı Sevgilisini Otel Koridorunda Sürükledi! Şiddete Hayır!
Seda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!