Transfere terör engeli

La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre; Palermo ile kontratı sezon sonunda bitecek olan İsveçli Quaison için Fenerbahçe Kulübü de Dick Advocaat’ın isteğiyle transfer görüşmelerine başlamak istemişti. Ancak terör...

La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre; Palermo ile kontratı sezon sonunda bitecek olan İsveçli Quaison için Fenerbahçe Kulübü de Dick Advocaat’ın isteğiyle transfer görüşmelerine başlamak istemişti. Ancak terör yüzünden Quasion’un bu transferi düşünmediği ve daha masaya oturmadan Sarı - Lacivertlilerden gelen teklifi reddettiği belirtildi. Robin Quaison’un Almanya’dan Hoffenheim ile görüştüğü ve bu transfer döneminde Bundesliga’ya transfer olabileceğinin altı çizildi.

BEN ARFA'DAN DA KÖTÜ HABER

Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan Hatem Ben Arfa’dan kötü haber geldi. Paris Saint Germain tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ben Arfa, kulübünde kalacağını açıkladı. Fransız futbolcu “İlk devrede çok fazla forma şansı bulamadım'' diyerek iyi bir dönem geçirmediğini kabul ederken,“ Hayatta bazen daha fazla savaşmanız gereken zamanlar vardır. Bunlar sizin meydan okuma zamanlarınızdır'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek