Trendyol Süper Lig’de ilk haftanın hakemleri belli oldu

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. 10-12 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçların hakem atamaları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk haftasında hangi hakemlerin görev alacağı açıklandı. Ligde sezonun ilk heyecanı, 10-12 Ağustos tarihleri arasında oynanacak maçlarla başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyurulan hakem listesi ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu.

İlk hafta programında dikkat çeken maçlarda hakemler şu şekilde görevlendirildi: İlk karşılaşma 10 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ve Hatayspor arasında oynanacak ve bu maçı Turgut Doman yönetecek. Aynı gün Kasımpaşa-Konyaspor mücadelesinde Muhammet Ali Metoğlu, Antalyaspor-Göztepe maçında ise Zorbay Küçük düdük çalacak. Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek.

11 Ağustos Pazar günü Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasında Cihan Aydın, Alanyaspor-Eyüpspor maçında Oğuzhan Çakır ve Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmasında Ali Şansalan hakem olarak görev alacak. Sezonun ilk hafta kapanışını 12 Ağustos Pazartesi günü, Çaykur Rizespor-Başakşehir maçında Direnç Tonusluoğlu ve Bodrum FK-Gaziantep FK maçında Mehmet Türkmen yönetecek.

Bu dönemde hakemlerin maçları nasıl yöneteceği, sezonun ilk hafta heyecanına damgasını vuracak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.