Tribünlerden Narin'e Destek: ‘Çocuklar Narindir, Karanlıklara Teslim Etmeyelim’

Samsunspor ve Konyaspor, Diyarbakır’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin’i unutmadı. İki takım, anlamlı bir pankartla sahaya çıkarak “Çocuklar Narindir” mesajını verdi.

Futbol dünyası, Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin’i unutmadı. Süper Lig’in 5. hafta mücadelesinde Samsunspor, evinde Konyaspor’u ağırlarken, maç öncesinde duygusal anlar yaşandı. Her iki takım da sahaya Narin’i anmak amacıyla ortak bir pankartla çıktı.Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada futbolcular, üzerinde "Çocuklar Narindir, Karanlıklara Teslim Etmeyelim" yazılı pankartı taşıyarak seremonide yer aldı. Bu anlamlı mesaj, tribünleri dolduran binlerce taraftar tarafından büyük bir alkışla karşılandı. Tüm stat adeta tek yürek oldu ve pankarta uzun süre ayakta alkış tutuldu.

Seremoniye futbolcularla birlikte katılan çocuklar da aynı mesajı taşıyan pankartı ellerinde tutarak anlamlı anlara tanıklık etti. Kız çocukları, seremoni sonrası ellerindeki beyaz balonları gökyüzüne bırakarak Narin’in anısını onurlandırdı. Bu duygu yüklü anlar, hem sahadaki futbolcuları hem de tribündeki taraftarları derinden etkiledi.

Futbol dünyası, bu sembolik hareketle minik Narin ve tüm çocukların korunması gerektiği mesajını güçlü bir şekilde verirken, "Çocuklar Narindir" sloganı hafızalara kazındı. Maç öncesinde yaşanan bu anlamlı anlar, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.