Trol ağını ifşa eden Özel’e Ebabil Harekatı’ndan yanıt! “Devam edeceğiz”

Özel, Soylu’nun danışmanı Emin Şen ve Ebabil Harekatı’na dikkat çekmişti. Ebabil Harekatı, Özel’in açıklamalarında sonra ilk paylaşımı yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün duyurduğu ‘Soylu dosyası’nı açtı. Özel, Soylu’nun başında olduğu ve çeşitli algı operasyonları ile itibar suikastleri gerçekletiren trol ağlarını bir bir ifşa etti. Özel’in ismini verdiği trol ağlarından biri olan ‘Ebabil Harekatı’, açıklamaların ardından Telegram kanalından bir mesaj paylaştı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başında olduğu trol ağını ifşa etti. Çeşitli algı operasyonu, manipülasyon, dezenformasyon ve itibarı suikastının yönetim birimlerini tek tek açıklayan Özel, bu ağın FETÖ ile ilişkisini de belgeleriyle aktardı.

“Devam edeceğiz”

Özel’e ilk yanıt ‘Ebabil Harekatı’ isimli trol ağından geldi. Açıklamaların ardından Telegram üzerinden mesaj yayımlayan trol kanalı, “CHP’li Özgür Özel 8000 bin kişiye maaş verdiğimizi söylemiş. Biz Koç muyuz? Sabancı mıyız? Binlerce gönüllü arkadaşımızla hak davamızı savunmaya, CHP’nin yolsuzluklarını ve arsızlıklarını paylaşmaya devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı