TRT baskınında herkesin gözünden kaçan detay!

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, TRT'ye darbeci askerlerle birlikte sivillerin de girdiği ortaya çıktı. TRT'de darbe bildirisi okutulduktan sonra kaçan o siviller aranıyor. DHA'nın haberine göre bir elektrik-elektronik mühendisi...

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, TRT'ye darbeci askerlerle birlikte sivillerin de girdiği ortaya çıktı. TRT'de darbe bildirisi okutulduktan sonra kaçan o siviller aranıyor. DHA'nın haberine göre bir elektrik-elektronik mühendisi gözaltına alındı.

15 Temmuz gecesi saat 23.00 sularında darbeci askerler TRT'ey girdi. Güvenlik görevlileri ve TRT çalışanları etkisiz hale getirildi.

NTV'nin haberine göre TRT'ye baskına gelenler arasında 4 sivil de var. Mavi tişörtlü bir sivilin TRT personeliyle tartışığı da görüntülerde yer alıyor. Polisin TRT stüdyosuna gelmesinin ardından askerler teslim oluyor, siviller ise kaçıyor. Bu 4 kişinin FETÖ imamı mı teknik personel mi olduğu araştırılıyor.

BİRİ YOZGAT'TA YAKALANDI

DHA'nın haberine göre ise darbe girişimi sırasında Ankara’da TRT yayınını kesmek için binaya gelen askerlerin yanlarında götürdükleri ve daha sonra tellerden kaçarken görüntülenen sivillerden Niyazi A. Yozgat’ta yakalandı.

Polis, elektrik elektronik mühendisi Niyazi A.’nın FETÖ’ye destek için sosyal paylaşım sitelerinde mesajlar yayınlayan arkadaşı mühendis Cihan İ.’ yi yakalayarak gözaltına aldı.

TRT'ye giden siviller aranıyor

2 şüpheli sağlık raporu için Yozgat Devlet Hastanesi’ne getirildi. Bu sırada şüphelilere saldırmak isteyen vatandaşlar polis tarafından engellendi. Şüpheliler sağlık raporları alındıktan sonra Boğazlıyan Adliyesi’ne sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Pençe Operasyonu Kahramanı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Şehit Oldu
Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”