TRT'den 'altyazı' tepkilerine yanıtı: 'Kıçında gümüş kaşıkla doğmuş, haysiyetsiz'

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları sırasında TRT'de kullanılan altyazılara gelen tepkilere yanıt verdi.Erdoğan'ın konuşmalarını yayınlarken konuşmanın...

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları sırasında TRT'de kullanılan altyazılara gelen tepkilere yanıt verdi.

Erdoğan'ın konuşmalarını yayınlarken konuşmanın içinde yer alan "Yalan söylüyor bu adam" ve "Terörist elebaşının yalanları" sözlerinin ekrana yansıtlmasına ilişkin eleştirileri yanıtlayan Koç, "Televizyonculuğun en basit işlemlerinden bir anlık fotoğraf karesiyle algı yaratmaya çalışan haysiyetsizler. Dedikodu spekülasyon iftira ile dümen çeviren ucuz adamlar. Bu döndürmeye çalıştığınız dolabın yeter ki kötü niyet besleyin, yapılamayacağı televizyon yok. Gerizekalılar. Kıçında gümüş kaşıkla doğmuş; hayatı boyunca bir gün çalışmamış haysiyetsiz" ifadelerini kullandı.

FATİH TEZCAN 'TRT'YE KAYYUM ATANSIN DEMİŞTİ'

Son dönemde hükümete yakın isimler sık sık, TRT'nin alt yazılarında sürekli hata yapıldığını öne sürerek TRT'de "temizlik" yapılması gerektiğini savunuyor..

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından TRT Ana Haber'den 'Erdoğan'a katil denildiğini' iddia ettiği bir kesit paylaşmış ve "FETÖ'den kurtarılamayan TRT'ye Kayyum Atansın! FETÖ bile TRT'nin bu vahşi ve küstah algı suikastleri'ne cesaret edemezdi. Yeter" notunu düşmüştü. 

İşte Tezcan'ın paylaştığı görüntü:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde