TRT'nin kapıları Sinan Oğan'a açıldı

Sinan Oğan, 14 Mayıs cumhurbaşkanı seçim sürecinde eşitsiz davranılmış olduğu için hem TRT hem de RTÜK önünde açıklamalar yapıp protesto etmişti. Cumhur İttifakı’na desteğini belirtikten sonrasında çağrı alan Sinan Oğan bu akşam TRT ekranında olacak.

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalmasının ardından ani bir kararla Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirten Sinan Oğan, TRT tarafından davet aldı bu akşam seçim döneminde çıkamadığı TRT ekranında olacak.

TRT ÖNÜNDE EYLEM YAPMIŞTI

TRT'nin yasalar uyarınca herkese eşit söz hakkı vermesi gerektiğini belirten Oğan, "7/24 bütün kanallarınız Recep Tayyip Erdoğan’a kiralanmış gibi, Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının malı gibi tepe tepe kullanıyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Sinan Oğan, yalnızca seçim sürecinde cumhurbaşkanı adaylığı için TRT'ye gitmişti. Oğan buradaki konuşmasında, “Bütün bu hissettiğimiz hayat pahalılığının, ekonomik krizin tek sebebi Türkiye’yi 20 yılda yönetilemez hale getiren mevcut iktidar ve tek adam rejimidir. Bu kriz tek adam rejimi gitmezse sürdürülemez haldedir. Yani kışın arkası kara kıştır. Oylarınızı gönlünüzdeki partiye elbette verebilirsiniz. Ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde sizi temsil etmeye hazır yegane aday Sinan Oğan’dır. Ne ona ne ona oylar Sinan Oğan’a" demişti.

BU AKŞAM TRT'DE YAYINA ÇIKACAK

Sinan Oğan, Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladıktan sonra TRT'de canlı yayına katılacak. Oğan paylaşım yaparak bu akşam saat 22.30'da TRT Haber'de Birinci Sayfa Programı'nın konuğu olacağını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma