TRT’ye bir tepki de Murat Ongun’dan: Parasıyla dahi yayınlanmıyorlar! Mesajı Net!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun peşinden danışmanı Murat Ongun da TRT’ye tepki göstererek gereken cevabı verdi!. “TRT’nin tüm kanalları, İBB reklamlarını parasıyla dahi yayınlamıyor” diyen Ongun, “İstanbullular bu adaletsizliğe bir kez daha DUR diyecek”!

Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi televizyon kanalı TRT'nin, AKP İBB adayı Murat Kurum'u gösterip, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu görmezden geldiği hâlâ tartışılıyor. Muhalefetin tepki gösterdiği TRT sessiz kalsa da İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun kuruma yanıt verdi.

TRT ile sosyal ağlarda paylaşım yapan Ongun, şunları söyledi:

"İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu beş yıldır TRT'de böyle bir an bile görmedi. Dahası var. TRT'nin tüm kanalları ücretli de olsa İBB reklamı yayınlamıyor.

Öte yandan AKP İBB başkan adayı Murat Kurumi'nin Haliç Konferans Merkezi'nde İstanbul vaatlerini sıraladığı konuşmasını onlarca kanal doğrudan yayınladı. Eleştirilen TRT bir kez daha tepki çekti. AKP adayı Kurum'u tanıtan art arda 36 mesajıyla!

"İMAMOĞLU TRT'DEN HABER VAR MI?"


İmamoğlu, devlet kurumu TRT'yi kendisine yer vermediği için sık sık eleştiriyor. İmamoğlu, "Size bir örnek vereyim. durum. kurumlar Ekrem İmamoğlu Türkiye'de 20 milyon nüfuslu bir şehrin belediye başkanıdır. 5 yıl sonra gelin, TRT, TRT... Gerisini bırakın. TRT'nin Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Belediyesi ile ilgili haberi var mı? Adı herhangi bir yerde geçiyor muydu? Ama İstanbul'un bazı semtlerine göre bile benim hakkımda paylaşım yapan, bana soru soran en az 50-100 yayın bulacaksınız. Bakın insanların hakkını yemek böyle bir şeydir. TRT parası, Anadolu Ajansı parası, oradaki maaşlar bu ülkede 86 milyon insanın cebinden gelen paralarla ödeniyor. Ve insanların haklarını yiyorlar. Biliyorsunuz insan haklarını çiğneyenlere karşı halkımız biraz küfür ediyor. Ben bunu yapmıyorum. "Her şeyi Allah'a bırakıyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
Ankara Emniyeti'nde yeni dönem başlıyor! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınmıştı!
Bakan Göktaş'tan başörtüsü ayrımcılığına tepki gecikmedi: "Bağnaz Zihniyet"
Cem Yılmaz estetik furyasına katıldı!