TRT’yi eleştiren Muazzez Ersoy’un yerine Yavuz Bingöl getirildi

Medyatava’da yer alan habere göre; 2009’dan beri, 12 yıldır TRT Müzik’te Sevgilerimle adlı programı yapan Muazzez Ersoy geçtiğimiz hafta canlı yayında mikrofon ve ses sorunu yaşamıştı.

Bunun üzerine şarkısına ara veren sanatçı canlı yayında “Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki inşallah bezdirme politikası değildir. Ümit ediyorum ki mobbing değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani” demişti.

Medyatava’nın ulaştığı TRT kaynakları, Ersoy’un programını 12 yıldır “yarı iç-yarı dış yapım” olarak hazırladığı bilgisini teyit etti. TRT ekibi ve Ersoy’un ekibinin birlikte çalıştığını söyleyen TRT kaynakları “Bugüne kadar böyle bir sorun yaşanmadığını, Ersoy’un canlı yayındaki tepkisine kendilerinin de şaşırdığını” söyledi. Geçtiğimiz salı günü canlı yayında yaşanan bu olayın ardından TRT yönetimi, “Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum” diyen Muazzez Ersoy’un sözleşmesini feshetti. Dün akşam Muazzez Ersoy’un yerine TRT Müzik ekranında Yavuz Bingöl’ün programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Geçmişte, “Sonuna kadar Erdoğan’cıyım hatta feriştahıyım” diyen Yavuz Bingöl, Söz ve Müzik adlı programında her salı akşamı TRT Müzik ekranlarında olacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı