Trump dara düştü, ayakkabı satışına başladı!

Amerika'nın başkanlık seçimlerinde popüler isimlerinden biri olan Donald Trump, seçim kampanyasını finanse etmek için olağandışı bir yönteme başvurdu. Trump, 399 dolarlık fiyat etiketine sahip altın renkli bir spor ayakkabıyı tanıttı.

Donald Trump, yüz milyonlarca dolarlık para cezasıyla karşı karşıya kaldıktan sonra spor ayakkabısı satışına başladı. Eski Amerikan başkanı, "Dünyanın en harika spor ayakkabısı" sloganıyla 399 dolarlık fiyat etiketine sahip (yaklaşık 12 bin Türk lirası) yeni ürününü tanıttı. NTV'nin haberine göre, Philadelphia'da düzenlenen lansmanda Trump, bir ayakkabı çıkarma fikrini 10 yıldan uzun süredir düşündüğünü belirtti.

Trump, ayakkabı tasarımıyla ilgili olarak, "Bu spor ayakkabıyı geliştirmek için uzun bir süre çalıştık. Kalite, konfor ve şıklık bir arada" dedi. Philadelphia'daki etkinlikte Trump'a, spor ayakkabısını tanıtmak için 10 yıldan fazla bir süredir beklediği sorulduğunda, "Evet, bu fikri uzun süre düşündüm. Ancak şimdi doğru zamanın geldiğini düşünüyorum" şeklinde yanıt verdi. Trump'ın spor ayakkabısı tanıtımı, Amerikan halkı arasında tartışmalara neden oldu. Bazıları, bu hamlenin sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünürken, diğerleri ise Trump'ın ticari zekasını takdir ettiğini ifade etti.

99 DOLARA PARFÜM

Üzerinde Amerikan bayrağı bulunan altın renkli ayakkabıların yanı sıra Trump, 99 dolara parfüm de satıyor. Ayakkabının lansmanı, Trump'ın New York'ta emlak dolandırıcılığından suçlu bulunmasından sonra yapıldı. Dolandırıcılık suçundan 355 milyon dolar para cezasına çarptırılan Trump, bir başka davada iftira gerekçesiyle 83 milyon dolar ceza almıştı.

Yasal faizle birlikte, kaybettiği iki davada Trump'ın ödeyeceği tutarın yarım milyar doları aşacağı hesaplanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Doktorlar şaşkın: 16 yıldır tek bir lokma yemek yemedi, 1 yudum bile su içmedi
Afganistan'daki sellerde 50 kişi yaşamını yitirdi
İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bir gazeteci ve birçok kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Güneş yüzeyinde patlama: Şiddetli jeomanyetik fırtına bekleniyor!
ABD'den açıklama: "İsrail, Gazze’de uluslararası hukuku ihlal etti demek makul"