Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller

Trump ve Trump Organization, banka kredileri ve sigorta işlemlerinde mal varlığı bildirimlerinde suçlu bulundu. Toplam 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için maddi teminat bulmakta zorlanıyorlar. Mahkeme, Trump'a 3 yıl, oğullarına ise 2'şer yıl görev yapma ve kredi almayı yasaklama kararı aldı.

Donald Trump ve Trump Organization'ın banka kredileri ve sigorta işlemlerinde mal varlığı bildirimlerinde suçlu bulunmalarının ardından, toplam 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için maddi teminat bulma zorluğu yaşadıkları ortaya çıktı. Mahkeme, Trump'a 3 yıl, oğullarına ise 2'şer yıl görev yapma ve kredi almayı yasaklama kararı vermişti.
Eski ABD Başkanı ve iş adamı Donald Trump, Trump Organization şirketi ve bazı çalışanlarının banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda mal varlığı bildiriminde bulunarak daha iyi ticari şartlar elde etmek için suçlu bulunduğu sivil dolandırıcılık davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Trump'ın dava kapsamında toplam 464 milyon dolarlık cezayı ödemek ve mülklerine el konulmasını engellemek için gerekli maddi teminatı bulamadığı bildirildi.

Trump'ın avukatları, New York Temyiz Mahkemesi'ne verilen dilekçede, tazminatın tamamını teminat altına almanın mümkün olmadığını ve daha az bir miktarının kabul edilmesi talebinde bulundu.

Trump ve şirketinde yönetici olarak çalışan oğulları Donald Jr. Trump ile Eric Trump'a toplam 364 milyon dolarlık para cezası verilmişti. Mahkeme ayrıca Trump'ın 3 yıl, oğullarının ise ikişer yıl boyunca New York'taki şirketlerinde üst düzey yetkili olarak görev yapmasını ve bankalardan kredi almasını yasaklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Kenya'daki Sel Felaketi: Artan Kolera Vakalarıyla Mücadele Devam Ediyor
"Gazze'de on binayı çökertiriz"
Gazze'ye Yardım Kapısı: İsrail Kerem Şalom Sınır Kapısı'nı Yeniden Açtı
Baltimore'da Yıkılan Köprü Faciasında Son İşçinin Bedeni Bulundu, Arama Çalışmaları Sonlandırıldı
İsrail'in Refah saldırıları devam ediyor: 100'den fazla noktaya hava saldırısı yapıldı