Trump, Harris’i Eleştirerek Barış ve İstikrarı Kendisinin Sağlayacağını İddia Etti

ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesi durumunda Demokratların yeni adayı Kamala Harris olacak. Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Harris’i eleştirerek, bölgede barış ve istikrar sağlama kapasitesinin bulunmadığını belirtti. Trump, Netanyahu ile 26 Temmuz’da görüşecek.

ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'daki seçimlerde adaylıktan çekilmesi durumunda Demokratların yeni adayı olarak Kamala Harris'in öne çıkması bekleniyor. Cumhuriyetçi aday Donald Trump, Harris'i eleştirirken, bölgede barış ve istikrar sağlama kapasitesini sorguladı ve bu konuda geçmişteki başarılarına atıfta bulundu. Trump, 26 Temmuz'da Netanyahu ile Florida'da buluşacak.

ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesi durumunda, Demokratların yeni adayının Başkan Yardımcısı Kamala Harris olması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, potansiyel rakibini şimdiden eleştirmeye başladı.

Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 26 Temmuz’da Florida'daki Mar-a-Lago'da bir araya geleceğini duyurdu. Trump, "Bibi Netanyahu'yu Palm Beach, Florida'daki Mar-a-Lago'da ağırlamak için sabırsızlanıyorum. İlk dönemimde bölgede barış ve istikrar sağladım ve tarihi İbrahim Anlaşmasını imzaladım. Bunu tekrar yapacağız. Geçtiğimiz haftalarda Başkan Zelenski ve diğer dünya liderleriyle yaptığım görüşmelerde de belirttiğim gibi, güç yoluyla barış hedefim, dünyadaki korkunç ve ölümcül savaşların ve şiddetli çatışmaların sona ermesi gerektiğini vurguluyor. Milyonlarca insan ölüyor ve Kamala Harris bunun önüne geçme kapasitesine sahip değil" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.