Trump, Harris'in Canlı Yayın Tartışma Teklifini Reddetti

ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Kamala Harris, Cumhuriyetçi Donald Trump'ı 23 Ekim'de CNN'de canlı tartışmaya davet etti. Ancak Trump, erken oyların başlamasını gerekçe göstererek teklifi reddetti. Anketlerde Harris yüzde 49,3, Trump ise yüzde 47,4 oy oranıyla yarışa devam ediyor.

ABD’de 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesinde, Demokrat aday Kamala Harris, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ı 23 Ekim’de CNN’de canlı tartışmaya davet etti. Ancak Trump, erken oy verme işlemlerinin başlamasını gerekçe göstererek bu teklifi "artık çok geç" diyerek reddetti.

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri yaklaşırken, Cumhuriyetçi aday Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris'in 23 Ekim'de CNN'de canlı yayında tartışma teklifini reddetti. Harris'in seçim ofisinden yapılan açıklamada, Harris'in bu tartışmaya hazır olduğu belirtilmişti. Ancak Kuzey Carolina'daki bir mitingde konuşan Trump, "Artık çok geç, çünkü erken oy verme işlemleri başladı," diyerek bu teklifi geri çevirdi.

Trump, 27 Haziran'da dönemin Demokrat adayı Joe Biden ile ilk canlı tartışmasını gerçekleştirmiş, 10 Eylül'de ise Harris ile karşı karşıya gelmişti. Ancak Temmuz ayında Biden'ın yarıştan çekilmesiyle, başkanlık mücadelesi Harris ve Trump arasında şekillendi.

Son anketlere göre, Kamala Harris yüzde 49,3 oy oranına sahipken, Donald Trump yüzde 47,4 ile onu yakından takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.