Trump: Hindiyi (Turkey) bu kadar çok seven bir veganla hiç karşılaşmamıştım

Donald Trump, Cumhuriyetçi Başkan adayı olarak New York Belediye Başkanı Eric Adams’a yönelik dikkat çekici bir yorumda bulundu. Trump, Adams’ın Türkiye’den rüşvet aldığı iddialarına atıfta bulunarak, "Hindiyi (Turkey) bu kadar çok seven bir veganla hiç karşılaşmamıştım" dedi.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump, Türkiye'den rüşvet aldığı iddia edilen New York Belediye Başkanı Eric Adams’a yönelik ilginç bir yorumda bulundu. Trump, Adams'ın rüşvet iddialarını esprili bir dille eleştirerek, "Hindiyi (Turkey) bu kadar çok seven bir veganla hiç karşılaşmamıştım" dedi.

Donald Trump, Cumhuriyetçi Başkan adayı olarak Türkiye'den rüşvet aldığı iddia edilen New York Belediye Başkanı Eric Adams’a yönelik dikkat çekici bir yorumda bulundu. New York'ta düzenlenen bir bağış etkinliğinde konuşan Trump, "Hindiyi (Turkey) bu kadar çok seven bir veganla hiç karşılaşmamıştım" ifadelerini kullandı.

Adams, Türkiye'den bir dış ilişkiler uzmanı, Türk Havayolları (THY) yetkilisi ve Türk iş insanlarından rüşvet aldığı iddialarının yer aldığı bir iddianamede ismi geçen kişilerden biri. Belediye başkanı, suçlamaları reddederek suçsuz olduğunu savunsa da, savcılık soruşturmanın kapsamının genişletileceğini ve yeni iddianamede ek suçlamaların yer alabileceğini bildirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.