Trump, Milli Marş'taki o hareketi yasaklattıracak

Trump, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, NFL futbolcuları arasında  yaygınlaşan milli marşın okunması esnasında diz çökülmesine tepki göstererek,  NFL'e çağrıda bulundu.Trump, "NFL'de bir sürü kural ve yasalar var. Onlar...

Trump, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, NFL futbolcuları arasında  yaygınlaşan milli marşın okunması esnasında diz çökülmesine tepki göstererek,  NFL'e çağrıda bulundu.

Trump, "NFL'de bir sürü kural ve yasalar var. Onlar için tek  çözüm, milli marş okunurken diz çökülmesini yasaklamak." ifadelerini paylaştı.NFL sporcularından Colin Kaepernick, ülkedeki ırkçılık ve polis  şiddetini protesto etmek için milli marş okunurken diz çökerek tepkisini  göstermişti. Bunun üzerine Donald Trump da Alabama eyaletinde yaptığı bir konuşmada  Kaepernick'i hedef alarak, "Şu o. ç'yi sahadan alın, kovuldun' dense hoşunuza  gitmez miydi?" ifadesini kullanmıştı.

Başkan Trump'ın bu sözlerine üzerine, NFL'de pazar günü oynanan  maçlarda çok sayıda futbolcu diz çökerek Kaepernick'in protesto gösterisine  destek vermiş, bazı futbolcular ise milli marş esnasında soyunma odalarından  sahaya çıkmamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazinin Beklenen Onuru: 100 Yaşındaki Jack Milton Mezuniyet Kepini Sonunda Aldı!
Kerem Şalom Sınır Kapısı'na Yapılan Havan Topu Saldırısında İsrailliler Öldü
Hizbullah, İsrail'in Kiryat Şmona'sına İran Yapımı Füzelerle Saldırdı: Yaralılar Var
Madonna, Copacabana Plajında Unutulmaz Konser Verdi
Japonya, Yendeki Değer Kaybıyla Turist Akınına Uğruyor