Trump tweet atmıştı: CNN binasında bomba alarmı

ABD''nin New York kentinde CNN yayın kuruluşunun da içerisinde bulunduğu bina bombalı saldırı ihtimaline karşı boşaltıldı.

CNN International'ın bulunduğu New York'taki Time Warner Center'ın bomba şüphesiyle boşaltıldığı belirtildi. New York polisinin şu anda binada incelemelerde bulunduğu, CNN'in ise yayınlarını önlem amaçlı banttan yayınladığı belirtildi.

Olayın Trump'ın tweetinden hemen sonra gerçekleşmesi ise dikkat çekti. Trump 1 saat önce attığı tweette "Sahte haber = İnsanların düşmanı" demişti. Bu paylaşımdan kısa süre sonra ise New York'taki CNN International binasında bomba alarmı verildi.

CNN International'ın da bulunduğu New York'taki Time Warner Center'ın bomba şüphesiyle boşaltıldığı belirtildi. New York polisinin şu anda binada incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

New York Polis Departmanının (NYPD) resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Time Warner Center binasında polis soruşturması olduğu ve bu nedenle 8. ve 9. cadde arasındaki 58. sokağın hem yaya hem de araç trafiğine kapatıldığı belirtildi.

Polis, çevredekilere bölgeden uzak durmaları ve yetkililerin açıklamalarını takip ederek hareket etmeleri çağrısında bulundu.

NYPD'den ilerleyen saatlerde yapılan ikinci bir açıklamada ise, "Binada henüz bir bomba tehdidine rastlamadık. Olay yerinde geniş kapsamlı bir arama yapıyoruz. Yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendireceğiz." ifadesine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
"Gazze'nin yeniden inşası 40 milyar dolardan fazlaya mal olacak"
Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!