Trump ve Biden seçim öncesi son kez kozlarını paylaşacak

ABD'de başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ve Demokrat Joe Biden, 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri için ikinci ve son kez canlı yayında karşı karşıya gelecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nde başkan adayları, 3 Kasım'da gerçekleşecek seçimler öncesinde bu gece ikinci kez canlı yayında karşı karşıya gelecek.

ABD'de başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ve Demokrat Joe Biden, 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri için ikinci ve son kez canlı yayında karşı karşıya gelecek. Seçimlere 12 gün kala Trump ve Biden, NBC sunucusu Kristen Welker'ın moderatörlüğünde Türkiye saati ile gece 04.00'te Tennessee eyaletinin Nashville kentindeki Belmont Üniversitesi'nde kozlarını paylaşacak. Başkanlık Münazaraları Komisyonunun (CPD) yaptığı açıklamaya göre, tartışma yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele, aile, ırkçılık, iklim değişikliği, ulusal güvenlik ve liderlik olmak üzere toplam 6 konu başlığında yapılacak. Toplamda 90 dakika sürecek tartışmada, her konu başlığı için 15'er dakika ayrılacak ve her konu başlığının başında adaylara 2'şer dakikalık açılış konuşması süresi tanınacak.

TARTIŞMAYA YENİ KURALLAR GETİRİLDİ

Trump ve Biden arasında 29 Eylül'de yapılan ilk televizyon tartışmasında, tarafların birbirlerinin ve moderatörün sözünü kestiği anların rahatsızlığa yol açmasının ardından CPD, bu geceki tartışma için yeni kurallar getirdi. Adaylara her konu başlığının ardından verilen 2'şer dakikalık açılış konuşması sırasında diğer adayın mikrofonu kapalı tutulacak. Ayrıca 15'er dakikalık bölümler karşılıklı atışma şeklinde devam edecek ancak kalan zamanda adaylar birbirinin sözünü keser ya da gereksiz müdahalede bulunursa, kesintiye uğrayan süre kadar karşıdaki adaya ek süre verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
İsrail'in Misilleme Tehdidi: Tutuklama Kararı Çöküşe Yol Açabilir
KFC ve Pizza Hut'un ABD'deki satışları geriledi
Blinken'in İsrail Ziyareti: Gazze Saldırıları ve Rehine Krizi Görüşüldü