Trump yanıtladı: Elon Musk kabinede görev alacak mı?

Donald Trump, Shawn Ryan'ın programında Elon Musk hakkında konuştu. Seçilmesi halinde Musk'a kabinede görev teklif edebileceğini belirten Trump, Musk'ın büyük işletmeleri yönettiğini ama danışmanlık yapabileceğini vurguladı.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, ABD'li YouTube yayıncısı ve eski asker Shawn Ryan'ın programına katıldı. Trump, Elon Musk hakkında konuşarak, seçilmesi halinde Musk'a kabinede görev teklif edebileceğini belirtti. Trump, "O da dahil olmak istiyor. Büyük işletmeleri yönetiyor, bu yüzden bunu gerçekten yapamaz. Ama onu kabineye alırdım, kesinlikle. Yaptığı onca şeyle bunu nasıl yapabileceğini bilmiyorum, ama danışmanlık yapabilir ve size çok iyi fikirler verebilir" dedi.

Trump, başkanlık seçimlerini kazanması halinde Musk'a kabinede görev alma veya danışmanlık yapma teklifi yapabileceğini de ifade etti. Tesla, Neuralink, xAI ve X gibi teknoloji şirketlerinin sahibi olan Musk, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Trump'ın kazanması durumunda kabinede görev almaya "hazır" olduğunu duyurmuştu. Sosyal medya hesabında kendisini "bakan" olarak tasvir eden yapay zekayla oluşturulmuş bir fotoğraf paylaşan Musk, "Hizmet etmeye hazırım" ifadesini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.