Trump'a Yönelik Taciz İddiası: Ünlü Modelin Şok Açıklaması!

Eski ABD'li model Stacey Williams, 1993 yılında dönemin başkanı Donald Trump'ın kendisine fiziksel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Williams, bu iddialarını bir basın toplantısında dile getirerek, olayın detaylarını paylaştı.

Williams, cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapiste ölü bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein aracılığıyla 1992 yılında Donald Trump ile tanıştığını belirtti.

Williams, 1993 baharında Trump'ı "Trump Tower"da ziyaret ettiğini ve burada Trump'ın kendisine sarılarak "uygunsuz" bir şekilde vücuduna dokunduğunu öne sürdü. Yaşanan bu olayın ardından "şaşkınlıktan donduğunu" ifade eden Williams, o sırada Epstein ve Trump'ın karşılıklı gülüştüğünü ileri sürdü.

Trump'ın daha sonra kendisine, "Stacy, burası evinden uzaktaki evin. Sevgiler, Donald" yazılı bir posta kartı gönderdiğini söyleyen Williams, bu kartı The Guardian gazetesiyle paylaştı.

Yaşanan taciz olayının ardından Epstein'a karşı duyduğu tiksintiyi dile getiren Williams, arkadaşlıklarının kısa süre sonra sona erdiğini kaydetti.

Trump'ın seçim kampanyası basın sözcüsü Karoline Leavitt ise yaptığı yazılı açıklamada, iddiaları reddederek, "Barack Obama için çalışan eski bir aktivist tarafından yapılan ve seçimden iki hafta önce Kamala Harris'in kampanyasında duyurulan bu suçlamalar, tartışmasız bir şekilde gerçek dışıdır. Bu sahte hikaye, Harris kampanyası tarafından uydurulmuştur" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.