Trump’ın davası sürerken kendini yakmıştı: ABD’li Max Azzarello hayatını kaybetti

ABD'nin eski lideri ve gelecek seçimlerde aday olmayı hedefleyen Trump'ın davası devam ederken, mahkeme binası önünde kendini ateşe veren Max Azzarello'nun yaşamını kaybettiği açıklandı.

New York'ta eski ABD Başkanı Donald Trump'ın davası sürerken, mahkeme binasının önünde kendini ateşe veren Max Azzarello'nun öldüğü açıklandı.

YEREL MEDYA YAŞAMINI YİTİRDİĞİNİ DUYURDU

37 yaşındaki Max Azzarello'nun, sosyal medyada komplo teorileri hakkında paylaşımlar yaptığı belirtildi. Trump'ın davası sırasında mahkeme binası önünde kendini ateşe veren Azzarello, kritik bir durumda Cornell Yanık Tedavisi Merkezi'ne kaldırılmıştı.

Yerel medya, polise dayandırdığı haberinde, Azzarello'nun bu sabah erken saatlerde yaşamını yitirdiğini duyurdu. Olay öncesinde Azzarello'nun kentte pankartlarla dolaştığı ve daha sonra mahkeme binası önüne gelerek komplo teorileri içeren broşürleri havaya savurduğu kaydedildi.

Trump'ın davası sırasında yaşanan bu trajik olay, jüri seçimlerinin devam ettiği bir zamanda gerçekleşti. Yetkililer, Azzarello'nun kendini ateşe vermesinin mahkeme güvenliğini ihlal etmediğini belirterek davaya devam edildiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti