Trump’ın Ekibinden Gazze İçin Acil Çağrı! Gazze’ye Özel Kuvvetler Gönderilsin!

Trump’ın üst düzey danışmanı O'Brien, Gazze’deki rehinelerin kurtarılması için ABD’nin İsrail'e FBI ve özel kuvvetler göndermesini istedi. Amerikan ordusunun da devreye girmesi gerektiğini belirtti.

Donald Trump'ın kıdemli dış politika danışmanı Robert O'Brien, ABD Başkanı Joe Biden'a çağrıda bulunarak, Gazze'deki rehinelerin kurtarılması için İsrail'e Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Amerikan özel kuvvetlerinin gönderilmesini istedi. O'Brien, ABD vatandaşlarını kurtarmak amacıyla Amerikan ordusunun Gazze'ye gönderilmesi gerektiğini vurguladı.

Trump'ın ekibinden dikkat çeken açıklamalar, İsrail gazetesi Haaretz tarafından duyuruldu. O'Brien, İsrail'e rehine kurtarma operasyonlarında destek olmak üzere FBI ve özel kuvvetlerin gönderilmesi gerektiğini savundu. ABD vatandaşları içinse Amerikan ordusunun doğrudan Gazze'ye müdahale etmesi gerektiğini belirtti.

"Hersh Goldberg-Polin ve diğer masum İsraillilerin öldürülmesini unutmamız imkansız. İlk günden beri Amerikalı rehineleri kurtarmak için özel kuvvetlerin Gazze'ye gitmesi gerektiğini söyledim" ifadelerini kullandı.

Hamas'tan Yeni Görüntüler: Esirler İsrail'i suçladı

O'Brien, Biden’a seslenerek, "Hayatta kalan rehinelere yardım etmek ve Hamas'a 'Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız' mesajını vermek için bu kuvvetleri hemen gönderin!" dedi. O'Brien, bu çağrıyı ilk olarak 7 Ekim'de Semafor'a verdiği bir röportajda dile getirmiş ve "Amacımız ABD'yi savaşa sürüklemek değil, ancak terör örgütlerinin elindeki Amerikalıları kurtarmak için hazırlıklı olmalıyız" diye eklemişti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.