Trump'tan garip iddia geldi: "İnekler insanların yerini alabilir"

Trump'un iddiası yenilir yutulur gibi değil.. Cumhuriyetçi aday Donald Trump, Demokratların muhtemel adayı Kamala Harris'in kırmızı eti yasaklamak istediğini öne sürdü. Trump, miting sırasında konuşurken kırmızı etin yasaklanması halinde ineklerin insanların yerini alacağını iddia etti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kırmızı etin yasaklanması halinde ineklerin insanların yerini alacağına inanıyor..

ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Trump karşısında Demokratların adayı olarak yerini Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in alması bekleniyor.

Trump, Charlotte, Kuzey Carolina'da yaptığı konuşmada Harris'i "kırmızı eti yasaklayacak yasa çıkarmaya" çalışmakla suçladı. Bunun ineklerin onları her yere götürmesine olanak sağladığını söyledi.

Eski başkan şunları söyledi: "Kamala ayrıca iklim değişikliğini durdurmak için kırmızı eti yasaklamak istiyor. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Bu, artık ineklerin yenmediği anlamına geliyor. Sanırım bu eninde sonunda artık kimsenin olmayacağı anlamına gelecek. Doğru değil mi? "Daha fazla insan olmayacak" dedi.

HANNIBAL LECTER SEVK EDİLDİ

Trump aynı konuşmasında göçten bahsederken Dr. Ayrıca Hannibal Lecter'dan da bahsetti.
Trump dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.