Trump'tan Harris'e Şok İddia: "Bizi Savaşa Sürükleyecek!

Cumhuriyetçi aday Trump, Harris’in başkan olması durumunda ABD'nin dünya savaşına sürükleneceğini öne sürerek, "İşini doğru düzgün yapamayacak kadar beceriksiz" dedi.

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris’i sert bir dille eleştirerek, olası bir başkanlık döneminin dünya barışını tehdit edebileceğini vurguladı. Trump, Harris'in işini yeterince iyi yapamayacağını savunarak, "Bizi kesinlikle 3. Dünya Savaşı'na sokacaktır" dedi.

PENSİLVANYA'DA MİTİNG

Trump, Pennsylvania eyaletinde düzenlediği mitingde, Harris’in liderlik vasıflarını sorguladı ve onu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping gibi zorlu liderlerle başa çıkamamakla suçladı. Harris'in başkan olması durumunda, ABD'nin küresel bir çatışmaya sürüklenebileceğini iddia etti.

DÜNYA SAVAŞI TEHDİDİ

Trump, dünyayı küresel bir savaşa bu kadar yakın görmenin tehlikeli olduğunu ifade ederek, başkan olması durumunda bu tür bir savaşın önüne geçeceğine dair sözler verdi. "Harris’i başkan yapmak, milyonlarca insanın hayatıyla kumar oynamak anlamına geliyor" diyen Trump, rakibinin beceriksizliğini ön plana çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.