TTK işçi alımı başvurusu ne zaman olacak?

TTK, Zonguldak'ta 44 nitelikli işçi alımı yapacak. TTK'nin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, TTK 2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Zonguldak İş Kurumu vasıtasıyla toplam 44 nitelikli eleman alımı yapılacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumunca (TTK), Zonguldak'ta 44 nitelikli işçi alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 21 mekanizasyon ve pres işçisi, 6 güçlü akım tesisatçısı, 6 mekaniker (kompresör), 5 kaynakçı, 4 vinç operatörü, 1 numuneci ve 1 motor imalat bakım ve onarım işçisi istihdam edilecek.

TTK İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak'ta 44 nitelikli işçi alımı yapacak. Bu kapsamda, 21 mekanizasyon ve pres işçisi, 6 güçlü akım tesisatçısı, 6 mekaniker (kompresör), 5 kaynakçı, 4 vinç operatörü, 1 numuneci ve 1 motor imalat bakım ve onarım işçisi daimi işçi statüsünde istihdam edilecek.

İş başvuruları, Zonguldak İş Kurumu tarafından 16-22 Nisan tarihleri arasında ilan edilecek ve başvuruda bulunan adaylar arasından işe alınacak işçilerin belirlenmesi için elektronik kura çekimi yapılacak.

Başvuruda bulunacak adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, başvuru tarihinde 18 yaşını doldurma, başvuru tarihinde 35 yaşını geçmemiş olma, Zonguldak'ta ikamet etme ve ilgili eğitim şartlarını sağlama gibi koşullar aranacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı