Tuba Büyüküstün Seda Bakan’ı fena bozmuş oldu

Tuba Büyüküstün'den büyük hamle geldi. Tuba Büyüküstün öyle bir şey söyledi ki.. Zeytin Ağacı dizisinin galasına Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan gerginliği damgasını vurdu. Büyüküstün tavırları ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Yapımcılığını OGM Picrures'in üstlendiği ve Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağaç dizisinin 2. sezon galası dün gerçekleşti.

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı dizinin galasında iki oyuncu arasında kavga çıktı.

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan'ın "Herkes birbirini az da olsa tanıyordu" sözlerini bölerek, "Ben öğretmen ya da Boncuk değildim, siz de beni tanımıyordunuz" dedi.

Rıza Kocaoğlu, "Sanki yıllardır tanışıyorduk" diyerek durumu kurtarmaya çalışsa da Tuba Büyüküstün, "Rıza'yı tanımıyordum, Aytaç'ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk? "Seda Bakan'a döndü.
Tuba Büyüküstün'ün sosyal medyadaki davranışlarından rahatsız olduğunu düşünen Seda Bakan, Büyüküstün'e yanıt vererek, "Canım, Serkan'ı tanıyordum, daha önce Murat'la çekim yapmıştım, Aytaç'ı da tanıyordum."

 

"TEKRAR GÖSTERME"
Dizinin bir diğer büyük oyuncusu
Boncuk Yılmaz ise şu yorumu yaptı: "Yapmayın, patlamayın." Röportaj Tuba Büyüküstün'ün "Seda, sessiz ol" sözleriyle sona erdi.
Bu fotoğrafların
İşte gazetesi tarafından gösterilmesinin ardından Tuba Büyüküstün ağır eleştirilere maruz kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.