Tuğba Özay, bütün gece babasının mezarının başında bekledi

Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay'ın şair babası İlhan Özay, bir süredir mücadele ettiği KOAH hastalığına bağlı yaşadığı nefes darlığı sebebiyle yaşamını yitirdi. Son yolculuğuna uğurlanan İlhan Özay'ı kızı Tuğba Özay mezarında yalnız bırakmadı.

Tuğba Özay baba acısıyla yıkıldı. Trabzonlu şair ve ödüllü ders kitabı yazarı, 68 yaşındaki İlhan Özay yaşamını yitirdi.

Dün Şakirin Camisi’nde son yolculuğuna uğurlanan İlhan Özay'ı cenazesi Karacaahmet’te toprağa verildi.

Acı haberi Marmaris’te verdiği konser sonrası öğrenen Tuğba Özay ise "Çok erken gitti. Yeni yıl hediyesi bu olmamalıydı. Konser sonrası Ankara’ya gidecektim, beni İstanbul uçağına bindirdiler. Meğer haberleri varmış, benden saklamışlar” dedi.

Sabaha kadar mezar başında bekledi

Babasının vefatıyla yıkılan Özay, cenazenin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Bütün gece babasının mezarı başında bekleyen Özay duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Hep yanında olacağım canım babacığım… İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim? Ne ilk gece, ne bugün, ne yarın... Ben hep senin başının ucunda olacağım. Ta ki yanına gelene dek! Geleceğim babacığım, yanına da geleceğim… 'Alev alev üşümek nedir' bana bunu öğrettin ya babacığım. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin! Kızın Guguk..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi