Tuğba Özay'dan Türk astronot hakkında olay sözler! Destek veren de oldu, tepki gösteren de

Manken Tuğba Özay'ın Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu "turistik gezi" olarak nitelendirmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu. Eleştiriler ve destek mesajları arasında gergin bir tartışma başladı.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın AX-3 misyonu kapsamında gerçekleştirdiği uzay yolculuğu, manken Tuğba Özay'ın eleştirilerine maruz kaldı. Özay, "55 milyon dolara turistik gezi yapan uzay aracına binip giderek araştırmalar yapmak" şeklindeki ifadeleriyle Türkiye'nin tarihi misyonunu sorguladı.

TUĞBA ÖZAY'IN YORUMLARI TEPKİ ÇEKERKEN, DESTEK DE BULDU

Özay'ın uzay yolculuğunu "turistik gezi" olarak nitelendirmesi, sosyal medyada geniş bir tepki dalgası yarattı. Ancak bazı kesimler de mankenin görüşlerine katılarak eleştirilere destek verdi.

TÜRKİYE'NİN TARİHİ MİSYONUNA DİKKAT ÇEKEN YORUMLAR

Alper Gezeravcı'nın uzaya gönderilmesi, Türkiye'nin uzay araştırmalarındaki tarihi adımlarından biri olarak kayda geçerken, Tuğba Özay'ın eleştirisi, Türkiye'nin bu alandaki başarısını sorgulayan dikkat çekici bir yoruma dönüştü.

ÖZAY'A ELEŞTİRİLER VE DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Tuğba Özay'ın yorumları, özellikle sosyal medyada çeşitli tepkilere neden oldu. Eleştirenler, Türkiye'nin uzaydaki misyonunu sorgulayan bu eleştirinin yerinde olmadığını savunurken, destekleyenler ise mankenin cesurca görüş belirttiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Bursa Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 21 Tutuklama
Bu uyarıya dikkat: Çöl tozunun ikinci atağı geliyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sınırları Aşan Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?
İstanbullulara 'su' müjdesi!